HONOR се приближува до неговата цел за попаметен свет!

Објавувајќи го своето членство во GSM Association (GSMA), една од најголемите светски организации во областа на мобилните комуникации, HONOR прави цврсти чекори кон својата цел да создаде попаметен свет за секого работејќи со глобални деловни партнери од индустријата.

HONOR официјално објави дека стана член на Здружението GSM (GSMA). Со своето членство во оваа важна институција, ХОНОР ќе работи со деловни партнери во секторот за развој и имплементација на нови технологии за мобилна комуникација.

GSMA; Таа обединува скоро 400 компании, вклучувајќи производители на паметни телефони, софтверски компании, даватели на опрема и интернет компании, со повеќе од 750 мобилни оператори. Исто така е организатор на годишниот настан на Светскиот конгрес за мобилни телефони (MWC) што се одржува во Барселона, Лос Анџелес и Шангај.

Официјално член на GSMA, HONOR има за цел да ги зајакне своите стратешки партнерства со другите членови на организацијата. Со своето разбирање за потребите на потрошувачите, силни можности за истражување и развој и технологии кои гледаат напред, HONOR ќе продолжи да создава нови можности во блиска иднина за зајакнување на индустријата за мобилни комуникации.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments