Познати детали за објавување и повторно инсталирање на играта Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 – долгоочекуваниот наслов на RPG CD Project RED Study – е скоро подготвен за конечно објавување.

Студиото сега објави кога точно играчите ќе можат да се вчитаат претходно, односно пред-инсталираат, како и да започнат со играње. Секоја платформа има свој план.

Кога станува збор за компјутерите, пред-оптоварувањето Cyberpunk 2077 ќе биде достапно за преземање на 7 декември (12:00 часот по средноевропско време) во продавницата GOG. Верзиите на играта Steam and Epic Games Store ќе бидат достапни во 17 часот, истиот ден. Секоја од компјутерските копии, како и верзијата Stadia на играта, ќе бидат отклучени за игра на полноќ на 10-ти декември.

Кога станува збор за конзолите, сите верзии на Xbox на играта Cyberpunk 2077 имаат пред-оптоварување на располагање од 3 декември во 17 часот. Сопствениците на конзолите на PlayStation треба да чекаат најмногу за претходно вчитување, бидејќи започнува на 8-ми декември. За конзолите, Cyberpunk 2077 ќе биде достапен во сите региони на полноќ, 10 декември по локално време.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments