Преслатката нова кожа на Godzilla на Fall Guys ќе ви овозможи да станете вистинско чудовиште кое се бори со грав.

Ќе излезе на 3 ноември.

Fall Guys наскоро добиваат кожа од Godzilla и е симпатична. Само погледнете го! Сакам да ја прегрнам голема.

Но, исто така морам да признаам дека сакам да ја користам кожата на Godzilla за да го канализирам моето внатрешно чудовиште и да ги нервирам другите играчи без жалење. Јас никогаш не сум таа личност што се бори со играчи на само неколку сантиметри од целта на етапата на Fall Guys – тоа е само грубо. Но, облечен како Godzilla? Па, сите облози се исклучени.

Fall Guys беше еден од најголемите хитови на годината, а голем број брендови ги направија своите терени за тематска кожа во играта, вклучувајќи ги Konami, KFC, па дури и Chuck E. Cheese.

Програмерот Mediatonic веќе додаде многу кожи на кросовер со тема видео игри, вклучувајќи ги  Gordon Freeman (со глава!), Scout from Team Fortress 2 и  Sonic the Hedgehog. И, на патот има брендирана кожа од G2 Esports, Tyler “Ninja” Blevins, Aim Lab, and Jimmy “MrBeast” Donaldson, кои се здружија за да победат во добротворна организација во воени наддавања за можноста да добијат кожа додадена на играта.

Кожата на Godzilla ќе биде во продажба на 3-ти ноември за да го прослави роденденот на Godzilla, но ќе биде достапна само за ограничено време. Тоа ќе чини 10 круни, кои можете да ги заработите преку победнички игри или со израмнување на сезонската пропуст.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments