Прилагодениот безжичен полнач на Anker за ненајавената втора генерација на Amazon Echo Buds, протекува во целост.

Рендерот ни дава многу подобар поглед на новата подлога за полнење.

Само вчера, пронајдовме пополнувања на FCC за нова подлога за безжично полнење Anker PowerWave, во која се споменува ненајавена втора генерација на Echo Buds со безжично полнење токму во името. Тој полнач оттогаш излегол во целост во списокот на Безжична конзорциум за напојување (WPC) забележан од GizmoChina.

Сега влечената листа на WPC вклучува рендерирање на производот на врвот на овој пост што ни дава неколку совети за тоа како би изгледал случајот на Echo Buds и некои од карактеристиките на подлогата. Полначот се чини дека има триаголник вовлекување на случајот за безжично полнење на Echo Buds, што укажува на тоа дека куќиштето ќе има многу поинаква форма од по правоаголната што се користи со оригиналните Echo Buds. (Забележавме слична долгнавеста форма на дијаграмот на подлогата вклучена во поднесоците на FCC.)

Исто така, полначот има различни индикатори за полнење за случајот и за слушалките за уши, што може да биде корисен начин да се знае на прв поглед ако вашите ехо пупки се целосно наполнети, но случајот не е, на пример. Има и светло за полнење со назнака „Телефон“, кое се претпоставува дека ќе светне кога ќе поставите телефон на подлогата.

Не е јасно кога оваа подлога за полнење може да излезе, но фактот што се појави и на WPC и на записи на FCC навестува дека може да биде објавена наскоро. И, ако оваа подлога за полнење за нов сет на Echo пупки е навидум на пат, тоа сугерира дека и самите слушалки би можеле да бидат најавени неминовно.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments