ПРИСТИГНУВА FORZA HORIZON 5!

Forza Horizon 5, кој многу го очекуваат играчите и веќе извесно време излегуваше со вести, беше објавен на презентацијата на Xbox, Е3 2021, со импресивната графика.

Forza Horizon 5, новата игра од серијата Forza Horizon 5, која со своите реални графики направи трон во срцата на играчите, конечно е официјално објавена. Развиен во партнерство со Microsoft и Playground Games, датумот на објавување на Forza Horizon 5 беше објавен на 9 ноември 2021 година. Покрај тоа, Microsoft, исто така, објави дека стандардната верзија на Forza Horizon 5 ќе дојде на Xbox Game Pass од првиот ден.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments