Продолжена гаранција за сите уреди на Huawei.

Huawei уште еднаш им обезбеди на корисниците корист од продолжување на гаранцијата до три месеци и бесплатна услуга за подигање и враќање на уредот во случај на поправка, односно сервис, за сите уреди во гарантниот период.

Ставајќи ги клиентите на прво место, Huawei постојано се обидува да обезбеди најдобро можно искуство за своите уреди и услуги. Затоа Huawei постојано работи на развој на софтвер, споделување ажурирања и обезбедување услуги за одржување на паметните телефони и другите уреди во најдобра можна состојба.

Продолжете ја гаранцијата за три месеци
За сите производи на HUAWEI, вклучувајќи слушалки, компјутери, таблети, преносни уреди, аудио уреди и рутери, чијашто оригинална гаранција истекува помеѓу 28 ноември 2020 година и 28 февруари 2021 година, гаранцијата ќе се продолжи до 1 март 2021 година.

За кој било уред што ги исполнува горенаведените критериуми, гаранцијата автоматски ќе се продолжи до 1 март 2021 година. Сите други услови за гаранција остануваат непроменети.

Бесплатно преземање и враќање на услужните уреди
Корисниците исто така можат да се пријават за бесплатна услуга за преземање и враќање на уредите за поправка. Уредот Huawei ќе го земе курирската служба и ќе го однесе во сервисен центар. По поправка, чистење и дезинфекција на уредот се врши во согласност со професионалните спецификации.

Целокупната логистика, вклучително и пратката, е бесплатна за потрошувачите.

Бесплатна дезинфекција во сервисните центри на Huawei
Доколку корисникот одлучи да го посети сервисниот центар лично, Huawei ќе го дезинфицира уредот бесплатно.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments