Project Cars 3 нова подобрена симулација

Подобрена тркачка симулација

Објавувајќи на 28-ми август за PC, PlayStation 4 и Xbox One, Project Cars 3 изгледа дека ќе биде уште една одлична игра што ќе биде објавена оваа година.

Исто така е најавено дека ќе има и VR поддршка за подлабоко и реално возечко искуство.

Ништо не е официјално објавено претходно, но интересно е да се види дали Project Cars 3 ќе излезе на пат кон PlayStation 5 и Xbox Series X, во оваа фаза се чини дека играта е совршено прилагодена за следната генерација на конзоли.

Бројот на автомобили во играта е зголемен на 211, во споредба со 189 во претходната игра. Бројот на патеки, од друга страна, се намали од 63 на 51, при што вкупниот распоред се намали од 146 на 121.

Како и да е, со намалувањето на овие распореди и патеки доаѓа до зголемено ниво на детали во текот на целиот период.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments