Видео кое прикажува контролер PS5 работи скоро како вистинско чкрапало на оружје! [ВИДЕО]

На ова видео споделено од Ријард Рамнат, корисникот на PlayStation 5 на YouTube, гледаме дека активирањето на DualSense исто така се менува според тврдината на активирањето, фреквенцијата на повлекување и одложувањето на секое оружје во играта. Кога се користи целосно автоматско оружје, вибрациите на активирањето се пренесуваат на прстот додека оружјето не се испразни. Покрај тоа, гледаме дека цврстината на активирањето се менува веднаш кај стандардното оружје.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments