„PUBG Mobile“ ја добива својата прва ексклузивна мапа

„PUBG Mobile“ ја добива својата прва ексклузивна мапа

Натпреварите треба да траат околу 15 минути на новото бојно поле..

Игри на тенденција

За љубителите на игрите за прв пат во двегодишна историја, PUBG Mobile добива ексклузивна мапа.Корисниците на adroid  и iОS можат да го проверат новото бојно поле „Ливик“ на борбениот ројал почнувајќи од денес.Со простор за играње ограничено на околу четири квадратни километри, Тенсент вели дека повеќето натпревари на ниво на теми од Нордиќ треба да трае околу 15 минути, што го прави совршен за кратки играчки сесии. 

Играчите ќе најдат ново оружје и возила што се достапни само на Ливик. За ограничено време, ќе има и специјално „експериментално“ огнено оружје расфрлано на ниво. Овие ќе се вклопат во играчите на архетипи кои веќе се запознати, но ќе имаат модифицирани имиња, икони и завршувања. Тие исто така ќе направат поголема штета од нивните обични колеги, така што наоѓањето на рано би можело да ви даде предност во текот на остатокот од натпреварот.  

Ливик не е првпат Tencent да додаде ексклузивни содржини на  PUBG Mobile . Во октомври, компанијата додаде ликови од “The Walking Dead”за ограничено време.Што е уште поважно,најверојатно ќе продолжат да доаѓаат ексклузивни содржини од мобилни телефони. И покрај тоа што не го има  културната касета на Fornite .PUBG Mobile  е голем производител на пари за Tencent.Според неодамнешниот извештај на  “сензор кула’ приходите на компанијата од играта минале 3 милијарди американски долари во јуни.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments