ReadEra – читач на дигитални книги

Покрај сурфањето и гледањето видеа на YouTube, вашиот мобилен телефон може да се користи и за читање книги. 

Со апликацијата ReadEra, вашиот мобилен телефон или таблет се претвора во читач на е-книги, идеални за оние кои не сакаат да купат или не можат да си дозволат Amazon Kindle или кој било друг читач на книги Е-мастило.Дали имате желба да читате книги што се потпираат во фотелја, и сè уште не сте подготвени да издвоите пари за Amazon Kindle или некој друг читач на книги „електронско мастило“? За таа цел можете да користите мобилен телефон или таблет, а ReadEra е апликација што ќе го направи целото искуство пријатно.

Вие ги додавате патеките на папките во кои ги ставате датотеките во програмата, така што ќе ги скенираат и ставете читливи документи и книги на “полицата”, кои можете да ги организирате или филтрирате.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments