Rogue Company новата бесплатна FPS видео игра

Новата FPS игра Rogue Company

Многу е тешко да се погледнат стрелците како Valorant, Warface: Breakout и Rogue Company без да се гледаат како неверојатeн дериват.

Тие се обидуваат да се разделат од претходните игри, а Counter Strike: Global Offensive има особено влијание врз сите нив, но не можете да ги погледнете или да ги играте без сè да се чувствува јасно познато.

Прашањето е колку можат да се одвојат од најпопуларната игра во жанрот. Valorant го стори тоа со уникатни херои и способности, Warface реши воопшто да не го стори тоа, а сега компанијата Rogue помина и со херои и со перспектива на third person.

Ова е неверојатно солиден конкурентен стрелец, а за ниската цена бесплатно, лесно е да се препорача на играчите на сите платформи откако ќе биде објавена.

Исто така самата игра моментално е пуштена во бета верзија, кликнете го линкот што ќе ве однесе на нивната страна.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments