Серијата NVIDIA RTX 30 SUPER доаѓа и на десктоп компјутерите!

Предложено е дека графичките картички од серијата NVIDIA RTX 30 SUPER може да бидат и за десктоп системите.

Ние споделивме дека новите модели на мобилни графички картички што го носат SUPER изразот се развиваат од NVIDIA. Додека овие модели се очекува да понудат подобрени перформанси, тие се очекува да бидат претставени на почетокот на следната година.

Конечно, kopite7kimi, кој има точни предвидувања, сподели на Твитер дека серијата NVIDIA RTX 30 SUPER исто така ќе дојде за работна површина во форма на GeForce RTX 3080 SUPER и GeForce RTX 3070 SUPER.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments