Samsung Galaxy Z Flip додава 5G, пристигнува на 7 август за 1.450 долари

Samsung Galaxy Z Flip додава 5G, пристигнува на 7 август за 1.450 долари

Преклопната компанија, која го достигна пазарот во февруари, веќе добива надградба на побрзата безжична технологија 5G. Но, тоа ќе ве чини.

Galaxy Galaxy Flip 5G на Samsung варијанта на преклопување н опремено со мобилни можности за следната генерација ќе започне на 7 август.Но, таа дополнителна изведба ќе ве чини 1.450 долари.

4G верзија на Galaxy Z флип отиде на продажба за $ 1,380 на 14 февруари – околу еден месец пред коронавирус пандемија предизвикани lockdowns во САД.Тој уред e второто преклопување на Samsung по минатогодишниот Galaxy Fold има дизајн сличен на ажурираниот Razr на Motorola.Z Flip како Razr во суштина е високо-технолошки флип телефон со внатрешен 6,7-инчен екран на заоблување и мал,надворешен панел за известувања.

Z Flip има и стаклен екран, прв за пазарот со папки. Повеќето компании немаат ниту еден  телефонски преклопен , но Samsung сега има три во својот состав. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments