Samsung Galaxy Z Fold 2 го покажа екранот

Galaxy Z Fold 2 е реалност во овој момент

Galaxy Z Fold 2 е реалност во овој момент. Со Galaxy Unpacked 2020 да се случи за околу една недела, сите очи се прикажани на Samsung и на уредите за коишто ќе ги пуштат на пазарот.

Во таква ситуација, луѓето се прашуваат што ќе открие Samsung за Galaxy Z Fold 2 и можно е да биде нивниот следен голем преклопен предводник.

Засега, изворот ни даде само една слика, но покажува дека е нешто важно.

Споредено со целосно разнесените протекувања на кои сме навикнати во моментот, ова истекување е помалку од тоа бидејќи само го прикажува предниот дел на телефонот во прилично матна слика, но важните детали што се важни се зачувани, така да знаете и вие ја добиваат целосната зделка. Можете да ја погледнете сликата подолу.

Првото нешто што треба да се забележи е името, Galaxy Z Fold 2 е официјалното име на уредот и очигледно, ќе донесе и 5G поддршка. Името е нешто за кое веќе знаевме од претходните протекувања, но тоа само го потврдува.

За жал, во моментот, имаме само слика што ни е дадена. Како и да е, ако размислиме колку е близу Fold 2 , не би се изненадиле ако почнеме да гледаме повеќе протекувања и информации.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments