Samsung Galaxy Z Fold 2

Прикажан новиот Z Fold 2

Galaxy Z Fold 2 се појавува во целосна слава, откривајќи како уредот ќе изгледа со камера со отвори за пробивање(punch-hole).

Покрај тоа, надворешниот дисплеј е значително поголем од оригиналниот, што го покрива скоро целиот преден дел на уредот.

Новите опции за боја се изложени, па погледнете. Еван Блас, исто така, ја обелодени шарката на преклопот што ќе дојде во низа различни бои, вклучувајќи сребрена, златна, црвена и сина боја.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments