Samsung најави настан за 2-ри септември

Samsung најави уште еден настан за 2-ри септември

Samsung најави дека ќе одржи виртуелен настан на 2-ри септември со наслов „Life Unstoppable“. Кога ќе се види датата јасно станува дека ова треба да е замена за настапот на Samsung секоја година на IFA со едни од поголемите штандови и производи.

Исто така, најавата за што ќе биде дел од презентацијата исто така се поклопува со производите кои обично се презентирани на IFA.

Life Unstoppable ќе им биде достапен на медиумите и партнерите на Samsung, по што сите заинтересирани ќе можат да го гледаат по завршувањето.

На овој виртуелен настан ќе бидат презентирани мобилни телефони, паметни часовници и слушалки, телевизори, аудио, како и производи за домаќинство и паметен дом. Производите за домаќинствата имаат посебен дел обично на IFA, па добро е што Samsung ќе ги презентира сепак и оваа година на овој начин.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments