Samsung Galaxy S30 Ultra може да реши некои проблеми на уредот Galaxy S20 Ultra!

Samsung Galaxy S30 Ultra може да реши некои проблеми на уредот Galaxy S20 Ultra!

Овогодинешниот Samsung Galaxy S20 Ultra е одличен паметен телефон, но и покрај сета своја извонредност. Некои проблеми се поголеми некои се помали и полесно се решаваат. Можеби најголемите и најзабележителните проблеми се однесуваат на камерата од 108 MP што треба да биде нешто од најдобрите и најквалитетните што сме имале досега да ги видиме.

Нови  информации и гласини сугерираат дека новиот Galaxy S30 Ultra повторно може да има сензор од 108 мегапиксели,другите гласини велат дека Samsung Galaxy S30 Ultra може да дојде со комплетно нов сензор, кој покрај тоа што ќе донесе нови карактеристики и ќе отстрани некои стари проблеми, би го зголемил и бројот на мегапиксели.Колку е ова вистина и колку само гласини,ќе дознаеме во наредните месеци.

Но она на што секако се надеваме е дека камерите на S30 Ultra ќе бидат во согласност со она што Samsung го вети за нив неверојатен и невиден квалитет.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments