Samsung SM-F415 нема да биде телефон на превиткување

Samsung SM-F415 нема да биде телефон на превиткување

Уредот SM-F415F беше на листата на смартфони на официјалната веб страна на Samsung Индија. Бидејќи Samsung ја користи буквата Ф уреди што се превиткуваат, сите претпоставија дека овој уред ќе биде најавениот Galaxy Fold Lite. Но не бевме во право.

По сите изгледи Samsung SM-F415 не е буџетскиот смартфон на превиткување. Тој е само новиот модел на Galaxy M31, според ресурсите. Но бидејќи F415 не е буџетски смартфон на превиткување не значи дека Samsung нема да објави такви модели. Компанијата изјави дека веќе работи на уреди на превиткување со пониски цени.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments