Се појавија информации за Sony Xperia 5 II

На Alibaba се појавија рендери кои го прикажуваат дизајнот на Sony Xperia 5 II

На сајтот на Alibaba се појавија рендери кои наводно го прикажуваат можниот дизајн на Sony Xperia 5 II телeфонот.

Фотографиите покажуваат уред кој доста потсетува на Xperia 1 II, со тоа што е помал, а има препознатлив 21:9 однос на страници и класични рамки.

На задната страна на уредот се наоѓа систем со три камери, кој делува како да е позајмен директно од Sony премиум телефоните. Тоа го вклучува и ZEISS T* брендирање.

Меѓутоа, доколку фотографиите навистина го прикажуваат Sony Xperia 5 II, телефонот нема да има LED блиц.

Помеѓу камерите се наоѓа 3D ToF сензор, додека вистинскиоѕ блиц и (RGB сензор) би требало да биде сместен над камерите, но тука го нема.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments