Се враќа мобилната игра Contra која ќе биде објавена и во светски рамки

Се враќа мобилната игра Contra која ќе биде објавена и во светски рамки

Contra Returns е развиена од TiMi Studios.

Contra Returns мобилната верзија наскоро може да добие светско издание.Историјата на Contra Returns е првично 2017 година во Кина а потоа и во Тајван во 2018 година но англиската верзија на играта беше објавена во Југоисточна Азија подоцна во 2018 година.

Но сега играта ќе добие пошироко издание Контра.Враќањето е доста успешна по овој успех програмерите планираат да имаат пошироко издание Contra Returns има иста игра како и оригиналната игра од 90-тите.Адаптирано е за мобилни игра.

Во моментов е наведена како Garena Contra Returns во продавницата на Goole Play. се чини oва ќе им помогне на програмерите да ја прилагодат играта за својата публика.Засега, нема датум на објавување или временска рамка за Враќање на Контра, но можно е „поширокото ослободување“ да се случи во текот на оваа година.TiMi Studios има развиено игри како многу популарна Call of Duty Mobile,Arena of Valor и Honor of Kings .

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments