Симба Од Дизни Беше Базирана На Најсекојдневено Лавче!

Симба Од Дизни Беше Базирана На Најсекојдневено Лавче!

Реалниот пристап кон анимираните ликови е една од главните продажни места на Дизни.Една добра работа во врска со рестартирањето е што можеме да видиме вистински актери и актерки кои се трудат да ги имитираат нивните еквиваленти на цртаните филмови.Како и да  е вратете се на лавовите! 

Дали знаевте дека аниматорите на Дизни користеа вистински лавовски младенче од зоолошката градина Далас,како модел за Симба?Како тоа или не,овие се директни факти!Дали забележавте колку природно изгледаа движењата на Симба во филмот?Тоа е затоа што аниматорите користеа жив,дишејќи лав младенче Бахати како референца!

Бахати својот родено е на 17 март 2017 година таа има родители нејзиниот татко е Камау.

И покрај тоа што Симба е машко и Бахати е женско тие споделуваат многу сличности.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments