IPhone 13 може да дојде со скенер за отпечатоци на прсти под дисплејот!

Според информациите обезбедени од веродостојни извори, се тврди дека Apple вклучува сензор за отпечатоци на прсти под сериите во iPhone 13.

Со извештајот објавен неодамна, се тврди дека iPhone 13 ќе доаѓа со помал изрез на екранот. Денес на овие обвинувања им е додадена нова. Во согласност со информациите обезбедени од сигурни извори, се наведува дека Apple годинава ќе вклучи скенер за отпечатоци од прсти под сите екрани.

Во исто време, во извештајот се наведува дека моделите Pro и Pro Max од серијата, исто така, ќе бидат домаќини на некои важни иновации. Во овој дел, изворот што вели дека 13 Pro и 13 Pro Max ќе бидат различни од моделите iPhone 13 и 13 Mini, особено во делот на камерата и екранот, нагласува дека овие модели од серијата ќе имаат само скенер LIDAR.

Покрај тоа, меѓу споделените информации е дека Apple, за кој се тврди дека им нуди напредни карактеристики на корисниците со врвните модели на сериите, ќе вклучува LTPO OLED екрани со брзина на освежување од 120 Hz во овие модели.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments