Сликите на Google Pixel 5s протекуваат на Интернет

Постои трета варијанта на која Google можеби работи

Наскоро откако беа споделени сликите во живо на Pixel 5 и Pixel 4a 5G преку Интернет, се чини како да постои трета варијанта на која Google можеби работи, наречена Pixel 5s.

Сликите на телефонот се споделени на Интернет, и што е интересно, тој споделува сличности со обичниот Pixel 5, така што сè уште не е утврдено дали овие два модела се точно исти или дали ќе има мал број на разлики што ги делат двата телефони.

Ова е дефинитивно прв пат да слушнеме за Pixel 5s и ако ги погледнете сликите споделени од корисникот на Twitter @japonton, делот About Phone јасно го именуваше паметниот телефон како Pixel 5s.

Во оваа фаза, не може да се каже дали Google има друга варијанта на Pixel 5, но ако навистина постои Pixel 5s, тогаш се чини дека ќе чекаме повеќе вакви протекувања и ви предлагаме да бидете во тек.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments