Со Игри како Battletoads и Grounded, Xbox Game Pass се приближува да стане како Netflix

Со Игри како Battletoads и Grounded, Xbox Game Pass се приближува да стане како Netflix

Game Pass услугата за претплата на Мајкрософт е слична на Netflix и другите услуги за видео стриминг затоа што за месечна претплата имате пристап до широк спектар на искуства.Ако го следите маркетингот на Мајкрософт ќе знаете дека Game Pass е место за големите игри во прва партија на компанијата.Со претплата можете да ја играте секоја титула Halo или  Gears of War . Кога Halo Infinite е достапен следната година нема да треба да го купите  играта ќе започне со деби на Game Pass на стартот.

Блокбастерите сè уште се таму но исто така се и помалите или необични наслови што не мора да продаваат претплати  но можат да ги задржат играчите закопчани штом се пријават.

Battletoads е враќање на иконскиот ритам од 1991 година, и во голема мера останува верен на оригиналот. Тоа значи дека е тешко страничните лизгање акција  чудно, шарени нивоа да се истражуваат; и хумор дизајниран да му се допадне на 12-годишник.Актерството за глас е достоинствено.

Услугата за претплата треба повеќе од само големи хитови.Можеби се регистрирате за Netflix да го гледате The Witcher.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments