Со новата карактеристика на Netflix веќе можете брзо да ги репродуцирате видеата.

Со новата карактеристика на Netflix веќе можете брзо да ги репродуцирате видеата.

Netflix, по долговремените тестирања конечно ја воведе карактеристиката за брзо репродуцирање на Android. Така што гледачите можат видеата да ги репродуцираат на брзина 1.25x и 1.5x како и на Youtube. Во моментов се прават тестирања и за iOS и Web. Навистина ова беше потребно за премногу спорите сцени.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments