Sony објави преносен клима уред

Sony направи личен преносен клима уред

Овој необичен клима уред се става однапред под вратот. Можно е да се поврзе преку Bluetooth со паметниот телефон. Со тоа на корисникот му се овозможува контрола над уредот.

Sony направи личен преносен клима уред. Неговата употреба е многу едноставна и ефикасна.

Со смартфонот е можно да се подесува температурата на овој уред. Со едно полнење на батеријата, клима уредот на Sony може да работи два до три часа. Трајноста на батеријата зависи од поставките на работи, кои ќе ги подеси корисникот.

Тежок е само 80 грама и речиси незабележителен кога ќе се стави под гардеробата.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments