Стоковите со Sony PS5 се враќаат на Amazon Prime!

Додека продолжува Amazon Prime, најавено е дека конзолата Sony PS5 ќе влезе во ограничени стокови на вториот ден.


Во рамките на Денот Amazon Prime, одржан на 21 и 22 јуни, на потрошувачите членки на Приме им се нудат производи со високи попусти. На 21 јуни, како дел од Prime Day, ограничен број на конзоли за игри Sony PlayStation 5 исто така беа понудени на продажба од Амазон.

Според изјавата на Амазон, стоковите со PS5, кои беа понудени на продажба првиот ден, беа распродадени многу брзо. После тоа, Амазон Турција одлучи да понуди нова група PS5 конзоли за продажба на 22 јуни како дел од Prime Day.

Најавено е дека новата група PS5 конзоли ќе биде достапна за продажба од 22 јуни во 15:00 часот. Можете да стигнете до соодветната страница на Амазон од линкот подолу. Запомнете дека треба да бидете член на Амазон премиер и да дејствувате брзо за да ја искористите оваа можност!

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments