Сопствениците на iPhone ќе бидат љубоморни! Samsung Galaxy има НОВ ЕКРАН (ВИДЕО)

Камерата е „скриена“ под подвижно куќиште.

Инженерите на Самсунг напорно работат на нов, футуристички дизајн на мобилен телефон. Најновите вести, засновани на патент од октомври, упатуваат на дисплеј што го опкружува целиот уред.

Документацијата на 70 страници најпрво ја откри порталот LetsGoDigital, заслужен за интересен видео концепт. Камерата е „скриена“ под подвижното куќиште и ја детектира околината цело време. Една од нејзините задачи е да ја следи ситуацијата, активирајќи го вистинскиот дисплеј.

Со новата технологија, популарниот корејски производител им конкурира на компаниите Опо и ЛГ и нивните телефони „бленда“, за кои веќе пишуваше Објектив. Во следниот прилог, ќе дознаете повеќе детали.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments