Совршен Ролс-Ројс со електричен режим од 1961 година

Совршен Ролс-Ројс со електричен режим од 1961 година

Креаторите на едноставно прекрасниот електро-ресто-мод Јагуар XK120 се вратија, а овој пат ја работат својата магија на класичните модели Rolls-Royce.

Класичните реставрации на автомобили кои имаат модерни сите електрични погони.Од старите автомобили се наоѓа во нивната естетика, а добар Рол Ролс е секогаш ќе биде, сјаен пример за тој класичен возбудлив стил. Компанијата потоа додава сопствен комерцијален мотор, електричен хардвер и акумулатор со батерија од 120 kWh добар за опсег од 300 милји (483 км).

Сето ова го прави совршено употреблив модерен класик.

Ролс-Ројс со брзина на светлината,ракување толку остро како тркачкиот автомобил имаат удобност,луксуз и сметаат за забрзување.

Со својот електричен погон Ролс е поставен да патува со мазност, тишина и стил. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments