Tags :343 Industries

Хардвер

Објавен Halo Infinite гејмерски хардвер

Гејмерски хардвер со Halo Infinite од Razer и 343 Industries Инвеститорот за Halo Infinite 343 Industries и Razer најавија партнерство за развој на лиценцирани периферни уреди за игри за Xbox и компјутер за Halo Infinite. Според соопштението за печатот, партнерството му овозможува на Razer да развива повеќе лиценцирани производи со Halo Infinite, вклучувајќи ги и […]Read More