Tags :GeForce RTX 3080

Хардвер

GeForce RTX 3080 најбрзата графичка до сега

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ampere Gaming Graphics наводно е 35% побрза Графичката картичка на NVIDIA, GeForce RTX 3080, базирана на графичкиот процесор Ampere Gaming, наводно е обележана во репер 3DMark Time Spy Extreme. Графичката картичка ќе биде една од неколкуте високи графички картички на Ampere кои ќе бидат воведени во наредните месеци со огромни поттикнувања […]Read More