Tags :Huawei Mate 40

Wearable Технологија

Huawei Watch GT 2 Pro ќе биде претставен со Huawei

Премиерата на Huawei Mate 40 е долгоочекуван настан Премиерата на Huawei Mate 40 е долгоочекуваниот настан кој ќе биде поврзан со премиерата на неколку други привлечни уреди. Компанијата, исто така, доби регионални сертификати во различни земји низ целиот свет на претстојниот смарт часовник. Овој модел е означен во базата на податоци како „VID-B19“, но се […]Read More