Tags :Keyboard

Хардвер

Најдобра тастатура за 2020 година

Најдобра тастатура за 2020 година Без разлика дали вашата сегашна тастатура видела подобри денови потребни ви се дополнителни тастатури за далечинско работење или училиште,или едноставно сакате подобро искуство со пишување,оваа листа ќе има нешто за да ги задоволи вашите потреби.Logitech , Microsoft и Apple се некои од најголемите имиња во категоријата,но има и многу помали имиња кои вредат за вашето […]Read More

Хардвер

Најтенката гејмерска тастатура до сега

Tастатура за луѓе кои сакаат да пишуваат на лаптопи Cougar ја претстави Vantar AX, тастатурата за игри со низок профил со рамни тастатури и „развлечени прекинувачи за ножици“, завиткана во ЦПУ обликувана цврста алуминиумска рамка. Склопниците со ножици го добиваат своето име од меѓусебно пластичните раце што ги сочинуваат. Целиот механизам се обвиткува околу гумената […]Read More