Tags :Logitech MX Anywhere 3

Новости Хардвер

Преглед на Logitech MX Anywhere 3: најдоброто станува сè помало.

Врвно лизгање. Logitech’s MX Anywhere 3 е неодамна објавениот наследник на MX Anywhere 2S од 2017 година, а помалиот брат на MX Master 3, еден од најдобрите глувци наоколу. Помал е, дизајниран за патувања и служи како скоро совршен компактен глушец за секој што сака да биде малку попродуктивен, без разлика дали е дома или […]Read More