Tags :Lol

Вести

League of Legends: Бета-верзијата на Wild Rift започнува наскоро, но

Почнувајќи на 27-ми октомври во странство. Riot ја презема Wild Rift, мобилната верзија на League of Legends, во отворена бета верзија на 27-ми октомври. Инвеститорот ја објави веста денес, истакнувајќи дека таа најпрво ќе биде достапна во Индонезија, Јапонија, Малезија, Филипини, Сингапур, Јужна Кореја и Тајланд и на iOS и на Android. Wild Rift се […]Read More