Tags :Mouse

Новости Хардвер

Преглед на Logitech MX Anywhere 3: најдоброто станува сè помало.

Врвно лизгање. Logitech’s MX Anywhere 3 е неодамна објавениот наследник на MX Anywhere 2S од 2017 година, а помалиот брат на MX Master 3, еден од најдобрите глувци наоколу. Помал е, дизајниран за патувања и служи како скоро совршен компактен глушец за секој што сака да биде малку попродуктивен, без разлика дали е дома или […]Read More

Хардвер

Глувчињата на Logitech G ќе имаат нов оптички сензор

Logitech официјално го ажурираше оптичкиот сензор HERO Првата верзија на овој производ беше претставена пред четири години. Потоа во 2018 г. го видовме безжичниот глушец G PRO за прв пат како го користи сензорот HERO 16K. Технологијата му дозволи на Logitech дополнително да го оптимизира овој клучен елемент на компјутерската галантерија. Главното подобрување во новиот […]Read More

Хардвер

eShark ESL-M4 Naginata полесни од пердувите

eShark ESL-M4 Naginata полесни од пердувите Новиот ултралетен глушец од понудата на еШарк во ваша рака е скоро незабележлив. Неверојатно лесен глушец се појавуваат во понудата на скоро сите производители на периферни уреди за игри а eShark не е исклучок. Нивниот нов модел е најлесниот глушец на светот познатиот Finalmouse Ultralight 2, со кој дели случај, […]Read More