Tags :PlayStation

Хардвер

Продажбата на PS4 расте за време на пандемијата

Неверојатен раст на PlayStation 4 Ерата на PlayStation 4 може да е при крај, но луѓето ги играат своите конзоли повеќе од кога било. Sony само како дел од заработката во првиот квартал објави дека и покрај намалувањето на продажбата на хардвер и спакувани игри од 22 проценти, продажбата на дигитален софтвер е порасната за […]Read More