Tags :Smart Glasses

Wearable Технологија

Samsung со прототип на очила за проширена реалност

Прототип на AR очила со класичен изглед Технологиите за проширена реалност додаваат уште еден интерактивен елемент во можностите за забава што ги нудат мобилните уреди. Употребата на VR очила обезбедува реално играње и е област која генерира се повеќе и повеќе инвестиции. Некои компании нудат и алтернативни пристапи со создавање на АR очила, кои се […]Read More