Tags :Xbox One

Новости Хардвер

Претворете го вашиот контролер Xbox One во поставување гас и

3D-отпечатена надградба совршена за играње Microsoft Flight Simulator. Microsoft Flight Simulator има многу луѓе кои копнеат да ги носат на виртуелно небо. Но, за многумина искуството не е комплетно без стапче за летање од некој вид. Со многу распродадени многу од овие, кои можат да бидат тешки. Но, еве решение: 3Д-отпечатени делови што влегуваат во […]Read More