Tekken 7 – Нов карактер со новиот DLC!

Bandai Namco го објави новиот DLC карактер на Tekken 7. Нов лик од Полска ќе биде со фановите на Tekken 7.
Објавен е DLC 18 од Tekken 7, една од најпопуларните борбени игри во светот. Имаше празнини во приказната за лицето, одликите и за тоа од каде потекнува ликот.

Првата трага за ликот беше споделена во видео од 35 секунди што Bandai Namco го објави денес на неговиот официјален канал на YouTube. На видеото каде ги видовме полските предели, така беше откриен градот од каде потекнува новиот лик.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments