Темата Blue’s World of Warcraft, микрофонот на Јети има филтри за глас за да звучите како орка.

Или гном, или имп, или мурлок.

Подружницата Logitech, Blue Microphones, објави ново специјално издание на World of Warcraft на својот микрофон Yeti X. Освен златно-сива шема на бои инспирирана од MMORPG, USB микрофонот исто така вклучува и мноштво аудио примероци земени од претстојните ефекти на проширување на играта Shadowlands и гласовна модулација, за кои според Blue, ќе звучите како асортиман на орки на играта. , imps и gnomes и многу повеќе.

До овие аудио ефекти инспирирани од WoW се пристапува преку софтверот Blue Voice во платформата G Hub на Logitech, што претходно ви овозможи да го измените EQ на вашиот глас и да примените разни ефекти. Logitech’s вели дека софтверот го олеснува „постигнувањето професионален квалитет на звукот преку струја“. Но, сега, со неговото ново специјално WoW издание, можете исто така да го користите за да звучите како гармоничен мурлок или дури и самиот Кич на Лих.

Под шемата за бои и одликите на специјалното издание, новиот микрофон се чини дека е функционално идентичен со Yeti X објавен минатата година. Има plug-and-play на Windows и Mac и има контролно копче за повеќе функции за прилагодување на нивоата на добивка или префрлување помеѓу режимите опкружени со LED прстен за да се покаже вашето точно ниво. Во убав пресврт, специјалното издание на микрофонот користи дизајни на Warcraft rune за овие LED диоди.

Новиот специјален микрофон за издание ќе чини 199,99 УСД (189,99 £), релативно мала премија во споредба со оригиналот од 169,99 УСД. Се очекува да се најде во продажба подоцна овој месец.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments