Tesla Cybertruck ќе ја промени ли бојата ама и како?

Tesla Cybertruck ќе ја промени ли бојата ама и како?

Ако сте биле доволно среќни за да бидете ентузијаст за увоз на автомобили во раните до средни периоди можеби ќе се сеќавате на популарноста на изгорените титаниумски завршетоци особено на советите за издувни гасови.Најдобро е што не ви треба титаниум за да добиете вакви диви промени во бојата на металот а и не’рѓосувачки челик ќе го стори истото.

Зошто зборувам за боење на топлина од челик? Па, се чинеше дека љубопитните умови на Твитер го прашаа извршниот директор на Тесла Елон Муск,ако ја претворат својата здодевна компанија не-flamethrowers  на нивните идни Cybertrucks сега дали може да ги натераат да ја променат  и бојата?Да стопите нешто скапо во телото на автомобилот затоа што не бевте толку внимателни,колку што требаше да бидете?

Муск технички можете да го направите ова но има температурите на кои не’рѓосувачкиот челик треба да се загрева за да се промени нејзината завршница во одредена боја.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments