Нова бесплатна игра од Epic Games! The Spectrum Retreat!

Продавницата за Epic Games оваа недела доделува нови бесплатни игри на Sonic Mania и Horizon Chase Turbo.

Epic Games Store ја подарува играта Spectrum Retreat бесплатно на играчите за неделата од 1-8 јули. Да напоменеме дека нормалната цена на играта е 2 евра.

Spectrum Retreat е предизвикувачка игра загатка во прво лице, поставена во блиска иднина. Првично објавен во 2018 година, мора да решите генијални загатки кодирани во боја, додека истражувате во чистиот и мистериозен хотел The Penrose и откријте ги причините за навидум бесконечната посета.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments