Трејлерот за GTA 6 може да биде објавен наскоро!

Огласот за работа објавен од Rockstar Games ги донесе тврдењата дека приколката GTA 6 може да биде објавена наскоро.

Некои детали што укажуваат на трејлерите за GTA 6 се откриени на ново објавување на работни места објавено од Rockstar Games. Според објавувањето на работното место, многу очекуваниот трејелр за GTA 6 може да биде објавен во блиска иднина.

Кога го испитуваме објавениот оглас за вработување, гледаме дека студиото за програмери бара вработен кој може да подготви кинематографски слики во играта за употреба во ТВ и интернет реклами. Ова значи дека Rockstar започна со подготовки за трејлерот GTA 6.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments