Transformers show на Netflix може да биде премногу темно и премногу кратко

Transformers show на Netflix може да биде премногу темно и премногу кратко

Војна за Кибертрон  не е за деца  се разгледува иконите како Optimus Prime и Megatron нуди тенка, брза приказна.

Трансформерс  заедно со буџетот и дофатот на она што го навивачите го чекаа оригиналниот цртан филм од 80-тите, кои сега се многу постари и бараа пософистицирано раскажување приказни.

Војна за Кибертрон последни денови од војната на матичната планета на роботска раса на Кибертрон ги бара подлабоки дела на карактерот и нуди убава,стабилна прогресија кон повеќе хаотичен роботски движење.

преземање за франшиза честопати е мешана торба за оние постари фанови во доцните 90-ти години,отстапувајќи на парадата на деца-пријателски серии и се разбира многу злонамерните филмови на Мајкл Беј кои постепено станаа глупав и повеќе непотребно бомбастичен.

Начинот на кој се справува претставата со овие ликови е клучен белег.Optimus Prime во почетокот тој не е надмоќен карактер.Слично на тоа Мегатрон не е само негативец што врти во мустаќи,често покажувајќи знаци на чест и нијанси на сложеност пред да замине низ целиот град негативец низ шоуто. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments