Со наближување на празниците, расположението се менува, а размислувањето зазема потопол и оптимистички правец. Или, барем би требало да биде така. Fireplace 3D Lite е тука да ја олесни ваквата транзиција, првенствено на сопствениците на Mac направи.

Fireplace 3D Lite е еден од најреалните камини покрај кои сме имале задоволство да се преправаме дека се грееме. Поддржува Retina 5K дисплеј, како и работа во систем со неколку монитори. Доколку сакате, можете да го користите и како скринсејвер.

Најновата, втора верзија на Fireplace 3D Lite воведува поддршка за мрачен режим, а и автоматски ја оптимизира употребата на процесорот. При користење на скринсејверот, пак, сега можете и да наместите да се бара лозинка за пристап.

На Android корисниците дефинитивно препорачуваме да ја проверат Romantic Fireplaces, или Christmas Fireplace.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments