Трејлер за новиот James Bond: No Time To Die

Трејлер за новиот James Bond: No Time To Die

Искочи новиот трејлер за No Time To Die и изгледа баш така како што сакавме:

Филмот кој се очекува да излезе на 12 Ноември во Британијa, го претстави новиот трејлер кој не ги разочара фановите и го прикажува она што го очекувавме од агентот 007. Daniel Craig уште еднаш се појавува во улогата на озогласениот шпиун и последен пат го толкува карактерот на James Bond.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments