Воодушевувачка трка на Audi TT RS, R8 V10 и Porsche 911! [ВИДЕО]

Audi TT RS, R8 V10 и 911 Turbo S, донесени на ниво на Bugatti Veyron, се соочија во драг трка. Подолу можете да ја погледнете трката која го одзема здивот.

Што ако го донесеме сосема обичниот и многу сакан Audi TT RS Coupe на скоро иста моќ како и Bugatti Veyron (Audi TT RS од 1100кс)? Всушност, се покажа дека е доста интересна алатка. Но, што ќе се случи ако го спротивставите ова мало чудовиште против 2 чудовишта кои се модифицирани исто како него во драг трка? Одговорот на ова прашање навистина вреди да се види.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments