Уште еден настан Ubisoft Forward доаѓа во септември

Уште еден Ubisoft Forward доаѓа во септември, може да пристигне со Rainbow Six Quarantine

Следниот Ubisoft Forward ќе се одржи во септември, потврди компанијата денес за време на својот повик за заработка Q1. Не беа дадени специфични датуми, ниту дополнителни детали.Веројатно ќе видиме повеќе за Rainbox Six Quarantine и Gods & Monsters- и двете игри отсуствуваа од дебито на овој месец.

На прашањето конкретно за овие две наслови за време на повикот, Ubisoft CFO, Фредерик Дугет, потврди дека иако двете игри требаше да бидат објавени во текот на фискалната година што завршува март 2021 година, можно е да се повлече назад за следната фискална година.

Тоа значи дека одложената титула (која и да е) може да се објави во кое било време помеѓу април 2021 и март 2022 година.

Прво објавено на Е3 2019 година, Rainbow Six Quarantine е стрелач за соработка со PvE со зомби првично закажано да излезе „пред април 2020 година“. God & Monsters исто така беше објавен на E3 2019, и е отворен свет RPG од студиото одговорно за Assassin’s Creed: Оdyssey.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments