Уште еден знак дека IPhone 12 нема да пристигне овој месец

Уште еден знак дека IPhone 12 нема да пристигне овој месец

Предвидувањата за излегување на новите IPhone смартфони се обично лесно предвидливи, но тоа не е случај во 2020 година. Iphone 12 по сите изгледи ќе го почекаме подолго од очекуваното.

Според Reuters, снабдувачот за чипови на Apple телефони Broadcom, ќе касни со испорачувањето на новите чипови што ќе го оддолжи излегувањето на новиот смартфон за дополнителни 3 месеци. Broadcom е должен за снабдување на Wi-Fi и Bluetooth чипови за Apple уреди.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments